Het bedrijf

Bartelink & Sanders is een administratiekantoor gevestigd in Groningen. Bij ons kunt u terecht voor dienstverlening tegen gunstige tarieven.

Bij veel ondernemers ontbreekt de tijd of kennis om de administratie up to date te houden en is de boekhouding een blok aan het been. De medewerkers van Bartelink & Sanders kunnen ervoor zorgen dat uw administratie periodiek wordt bijgewerkt. Daarnaast krijgt u antwoord op vrijwel al uw administratieve vragen. Naast financiƫle kunnen wij ook uw salarisadministratie verzorgen. De dienstverlening van Bartelink & Sanders laat zich kenmerken als persoonlijk, adequaat en helder waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Ons team

Ons bedrijf bestaat uit een klein team van enthousiaste medewerk(st)ers. Samen vormen we een enthousiast team waarin vakkennis en gevoel voor service hand in hand gaan met gedrevenheid en plezier in het werk!


  •  

    Joris Bartelink

  •  

    Ingrid Bartelink

    -Sanders

Onze partners

Bartelink & Sanders heeft een samenwerkingsverband met een selecte partnersgroep. Partners, die net als wij, optimale, professionele en klantgerichte service hoog in het vaandel hebben staan. Hiernaast vindt u onze partners. Bij klikken op het logo vindt u nadere informatie over betreffende partner.